Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

ŠPORTNE POČITNICE V SAVUDRIJI

Vsi jih že komaj čakamo, trenerji, otroci in verjamemo, da tudi starši, ki se takrat lahko malce oddahnejo. Trenerji in otroci v v Savudriji vsako leto domujemo v prijetnem počitniškem domu tik ob obali, ki nam ponuja veliko možnosti za šport in zabavo, od kopanja, treningov gimnastike, iger na prostem in skokov v vodo z male ponjave! Toliko zabave, da teden športnih počitnic mine, še preden rečeš "keks" :)

Brez športnih počitnic v Savudriji pri nas pač ne gre! Ne le to, vsako leto na morju tako uživamo, da bomo letos za številne navdušence ponudili kar DVA TERMINA, in sicer bo prvi termin potekal od 30. julija do 6. avgusta, drugi pa od 6. do 13. avgusta

Šprotne počitnice so primerne za otroke od 4. leta naprej, udeležijo pa se jih lahko tako člani kot nečlani društva.

 

Vas zanima, kako smo se imeli lani? Kliknite tukaj za ogled videa.

savudrija 2016


Informacije o letovanju:

> CENA za 7 nočitev znaša 270 EUR, za vsakega naslednjega otroka pa 250 EUR. Če otrok pridobi zdravniško potrdilo, je cena le 160 EUR.

> PRIJAVE so možne do 10. junija 2017.

> PLAČILO je možno v več obrokih, celoten znesek pa je potrebno poravnati do 20. julija 2017. Ob prijavi poravnate 100 EUR akontacije, ki vam jo v celoti povrnemo v primeru odjave do 15. junija 2017.

> več: Letak in prijavnica


Izpolnjeno prijavnico prinesite na vadbo ali pošljite na e-naslov društva:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

5           6           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste