Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Poletna skupinska vadba v naravi

V vročih poletnih mesecih je narava zagotovo najustreznejši vadbeni prostor. Z vadbo v prijetnem zavetju narave in na svežem zraku bomo poskrbeli za svoje zdravje in odplavali stran od vsakdanjih skrbi. Zato v juniju pričenjamo s poletno skupinsko vadbo v naravi! Vadba je namenjena vsem, ki uživajo v kakovostni vsestranski vadbi, ki izboljša moč in vzdržljivost ter hkrati pozitivno vpliva na dihalni in srčno-žilni sistem.

Vadba se odvija na vnaprej dogovorjeni lokaciji (Mostec, Tivoli, Kodeljevo, zelenica za dvorano ŠD Moste). Posamezna vadbena enota (1,5h) je sestavljena iz več delov:

  • > ogrevanje,
  • > tek,
  • > vaje za razvoj gibalnih sposobnosti (hitrost, moč, gibljivost, koordinacija, ravnotežje, vzdržljivost) in
  • > umiritev.

Vaje za razvoj gibalnih sposobnosti se izvajajo z lastno težo, razen kadar bo vadba potekala na zelenici za športno dvorano ŠD Moste, kjer bo vadba potekala krožno po postajah z uporabo različnih športnih rekvizitov in orodij (trx, flexi bar, koordinacijska lestev, ravnotežna deska, kettlebell, medicinka, kolebnica, uteži).

Vadba je primerna za vsene glede na trenutno telesno pripravljenost. Vsak lahko trening opravi po svojih zmožnostih in napreduje glede na zastavljene cilje in vložen trud. Za dobro voljo, ustrezno motivacijo in realizacijo vadbenega načrta poskrbimo mi!

 

URNIK

Z vadbo pričnemo v torek, 27. 6. 2017,

nato pa bo vadba potekala vsak torek in četrtek od 19.30 do 21.00 ure.

Oglejte si koledar vadbe.

  

PRIJAVA

Izpolnjeno prijavnico (kliknite tukaj) pošljite preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  najkasneje do 15. 6. 2017. 

Odjava je možna do 15. 6. 2017. Po 15. 6. 2017 denarja ne vračamo.


CENA

PAKET 1      (14 - 18 vadb)    70 EUR
PAKET 2      (6 - 12 vadb)    62 EUR
PAKET 3      (5 vadb)    30 EUR
   
Ostala ponudba:    
Tekaška majica      6 EUR
Individualni tekaški program      15 EUR
Skupni tekaški vikend treningi (september, oktober)    BREZPLAČNO      

 

Vse cene vključujejo DDV

 

INFO

Več info dobite na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste