Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

4. DOBRODELNI TEK ŠD MOSTE

V četrtek, 10. 5. 2018, bo od 16.30 ure dalje potekal že 4. dobrodelni tek ŠD Moste! V duhu dobrodelnosti - z namenom sofinanciranja Športnih počitnic ŠD Moste 2018 socialno ogroženim otrokom našega društva - bomo skupaj telovadili, tekli in se družili na zunanjem igrišču za telovadnico našega društva. Prireditev je rekreativno-družabnega značaja, kar pomeni, da je primerna prav za vse, zato ni izgovora, da se nam ne bi pridružili. Vabljeni so tudi vaši sosedje, prijatelji, sošolci ...


PROGRAM PRIREDITVE

• Športna animacija za otroke

• Ustvarjalne delavnice

• Poslikava obraza

• Skoki z male prožne ponjave

• Spretnostni poligon za najmlajše

• Igra na napihljivem igralu

Dobrodelni tek na 200m, 400m, 600m in 5000m


PREDPRIJAVA

Zaradi lažje organizacije dogodka vas naprošamo, da izpolnjeno prijavnico oddate trenerju na vadbi. V primeru, da se nam boste zaželeli pridružiti tik pred zdajci, pa je vsekakor možna tudi udeležba brez predhodne prijave :)

Dodatne informacije o prireditvi dobite na številki: 041 574 913 (Andraž Bricelj).


ŠTARTNINA (PRISPEVEK)

Prostovoljni prispevek (5 EUR na udeleženca) na dan teka oddate v namensko škatlo. Vsak udeleženec prejme priznanje za udeležbo, sadno malico in pijačo.

Vsa zbrana sredstva bodo v celoti namenjena sofinanciranju »Športnih počitnic ŠD Moste 2018« socialno ogroženim otrokom našega društva. Na prireditvi bomo izbrali tudi dvočlansko komisijo, ki bo poskrbela, da bodo sredstva zagotovo porabljena za pravi namen.


V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena.

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste