Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Aktivna jesen za ŠD Moste

Jeseni v ŠD Moste začnemo s polno paro! Počitnice so za nami, zato sveži in polni energije že komaj čakamo nove dogodke in aktivnosti, ki se jih bomo udeležili. September in oktober ne bosta namenjena le prvim treningom, temveč tudi druženju, predstavitvi našega društva in izobraževanju naših vaditeljev in trenerjev. Čaka nas pester začetek!

Preberi več

SAVUDRIJA 2016

Športne počitnice v Savudriji so za nami, s tem pa tudi nepozaben teden norih dogodivščin, novih prijateljstev, morja, sonca, večernih druženj, ustvarjalnih delavnic in seveda gimanstike in drugih športnih aktivnosti, ki pri nas nikoli ne manjkajo. Ustvarili smo si kopico novih spominov, ki nas bodo povezovali in bodrili med napornim šolskim letom, med nami pa so se stkale še bolj pristne prijateljske vezi, zaradi katerih bomo še bolj nestrpno čakali na začetek treningov v novi sezoni.

Fotografije si oglejte tukaj, vtise pa smo strnili tudi v videu.

VPIS V NOVO VADBENO SEZONO!

S 1. septembrom v ŠD Moste že začnemo z novo vadbeno sezono. Če za svojega otroka želite, da aktivno preživlja svoj prosti čas, se razgiba, pridobiva nove gimnastične spretnosti in spoznava nove prijatelje, vas vabimo, da si ogledate naše programe vadb in nas obiščete v naši domači telovadnici na Proletarski 3 v Ljubljani. 

Dobimo se v ŠD Moste, kjer je gimnastika zabavna!

Preberi več

Poletna vadba za starše

V telovadnici celo šolsko leto skrbimo, da se otroci dodobra preznojijo in razmigajo. Med šolsikimi počitnicami pa ste na vrsti starši. V poletnih mesecih bomo zato organizirali poletno vadbo za starše, ki bo potekala na prostem. Organizirana bo skupinska vadba, namenjena vsem, ki uživajo v kakovostni vsestranski vadbi, ki izboljša moč in vzdržljivost, hkrati pa pozitivno vpliva na dihalni in srčno-žilni sistem. Pričnemo 21. junija!

Preberi več

Zaključni piknik 2016

Naš tradicionalni zaključni piknik, ki smo ga letos zaradi muhastega junijskega vremena prestavili na začetek nove sezone, je za nami. Tokrat je bil prvič izveden na novi lokaciji, ki je ponujala vrsto različnih površin za raznorazne športne in družabne aktivnosti. Ni potrebno posebej razlagati, da smo se imeli več kot super in da nam je žal tistih, ki so ga zamudili!

Fotografije si lahko ogledate na naši facebook strani.

logo SOLA jpg

 

Odžejala nas je SOLA!

Tečaj rolanja

Tečaj rolanja smo uspešno zaključili in se ob tem tudi neizmerno zabavali. Otroci so pridobili veliko novih spretnosti na osmih koleščkih, tako da jih boste starši letos na morju še težje ulovili. Nekaj fotografij si lahko ogledate na naši facebook strani.

Jesenski tečaj rolanja

Ker je september še dovolj topel za rekreacijo na prostem in ker smo se imeli na junijskem tečaju rolanja tako super, bomo septembra ponovno izvedli 10-urni tečaj rolanja za otroke od 4. leta starosti dalje. Otroci bodo razvrščeni v skupine glede na njihovo predznanje, učili pa se bodo vse od osnov rolanja do bolj zahtevnih prvin na osmih koleščkih. Tečaj bo potekal na igrišču za našo telovadnico od 5. do 14. septembra. Prijave že zbiramo!

Preberi več

Zbor članov ŠD Moste dne 13. 4. 2016

Za nami je 50. volilni zbor članov ŠD Moste, na katerem se je zbralo 76 članov društva. Dogodek je potekal po objavljenem dnevnem redu, s poročili vodstva o delovanju društva v preteklem obdobju. Sledila je razrešnica starim organom društva in volitve novega vodstva. Na volitvah je bil za novega predsednika društva izvoljen Roman Mohar.

Kontakt-info           Prosti termini           3          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste