Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

VPIS V NOVO VADBENO SEZONO!

S 1. septembrom v ŠD Moste že začnemo z novo vadbeno sezono. Če za svojega otroka želite, da aktivno preživlja svoj prosti čas, se razgiba, pridobiva nove gimnastične spretnosti in spoznava nove prijatelje, vas vabimo, da si ogledate naše programe vadb in nas obiščete v naši domači telovadnici na Proletarski 3 v Ljubljani. 

Dobimo se v ŠD Moste, kjer je gimnastika zabavna!

Preberi več

Poletna vadba za starše

V telovadnici celo šolsko leto skrbimo, da se otroci dodobra preznojijo in razmigajo. Med šolsikimi počitnicami pa ste na vrsti starši. V poletnih mesecih bomo zato organizirali poletno vadbo za starše, ki bo potekala na prostem. Organizirana bo skupinska vadba, namenjena vsem, ki uživajo v kakovostni vsestranski vadbi, ki izboljša moč in vzdržljivost, hkrati pa pozitivno vpliva na dihalni in srčno-žilni sistem. Pričnemo 21. junija!

Preberi več

Jesenski tečaj rolanja

Ker je september še dovolj topel za rekreacijo na prostem in ker smo se imeli na junijskem tečaju rolanja tako super, bomo septembra ponovno izvedli 10-urni tečaj rolanja za otroke od 4. leta starosti dalje. Otroci bodo razvrščeni v skupine glede na njihovo predznanje, učili pa se bodo vse od osnov rolanja do bolj zahtevnih prvin na osmih koleščkih. Tečaj bo potekal na igrišču za našo telovadnico od 5. do 14. septembra. Prijave že zbiramo!

Preberi več

Tečaj rolanja

Tečaj rolanja smo uspešno zaključili in se ob tem tudi neizmerno zabavali. Otroci so pridobili veliko novih spretnosti na osmih koleščkih, tako da jih boste starši letos na morju še težje ulovili. Nekaj fotografij si lahko ogledate na naši facebook strani.

SAVUDRIJA 2016

Športne počitnice v Savudriji so za nami, s tem pa tudi nepozaben teden norih dogodivščin, novih prijateljstev, morja, sonca, večernih druženj, ustvarjalnih delavnic in seveda gimanstike in drugih športnih aktivnosti, ki pri nas nikoli ne manjkajo. Ustvarili smo si kopico novih spominov, ki nas bodo povezovali in bodrili med napornim šolskim letom, med nami pa so se stkale še bolj pristne prijateljske vezi, zaradi katerih bomo še bolj nestrpno čakali na začetek treningov v novi sezoni.

Fotografije si oglejte tukaj, vtise pa smo strnili tudi v videu.

Zbor članov ŠD Moste dne 13. 4. 2016

Za nami je 50. volilni zbor članov ŠD Moste, na katerem se je zbralo 76 članov društva. Dogodek je potekal po objavljenem dnevnem redu, s poročili vodstva o delovanju društva v preteklem obdobju. Sledila je razrešnica starim organom društva in volitve novega vodstva. Na volitvah je bil za novega predsednika društva izvoljen Roman Mohar.

Zaključni piknik 2016

Zaradi slabega vremena bomo naš tradicionalni zaključni piknik letos prestavili na začetek nove sezone. Družili se bomo v nedeljo, 11. septembra, od 10.00 ure dalje, tokrat na novi lokaciji, ki ponuja še številnejše možnosti za zabavo in rekreacijo. Rekreacijski center Korant se nahaja v idilični naravi sredi gozda v neposredni okolici Ljubljane.

logo SOLA jpg

Z nami bo letos tudi SOLA!


Preberi več

2. DOBRODELNI TEK ŠD MOSTE IN SESTANEK ZA STARŠE

Preteklo leto smo prvič izpeljali DOBRODELNI TEK ŠD MOSTE, s katerim smo uspeli zbrati 115 EUR prostovoljnih prispevkov, ki jih bomo v celoti namenili za sofinanciranje Športnih počitnic v Savudriji. Ker si želimo, da bi se nam na počitnicah pridružilo čimveč otrok, smo se odločili, da akcijo ponovimo! Znova bomo za dober namen tekli v četrtek, 21. 4. 2016, na igrišču za telovadnico našega društva. 

Preberi več

Kontakt-info           Prosti termini           3          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste