Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Vrata je odprl povsem nov VADBENI CENTER MOSTE

Septembra 2017 smo prvič odprli vrata povsem novega VADBENEGA CENTRA MOSTE, centra za rekreacijo odraslih, v katerem lahko prav vsak najde primerno vadbo zase!

Vadbeni center Moste ponuja širok spekter PROGRAMOV VADB ZA ODRASLE. Širok nabor vadbenih programov vam omogoča, da si izbereto eno ali več različnih vadb glede na vaše cilje, interese, razpoložljiv čas in trenutno pripravljenost. Naše vadbe so zasnovane tako, da skozi kombinacijo različnih vadb poskrbite za zadostno mero raznolikosti pri gibanju, s čimer razvijate sposobno in funkcionalno telo, ki vam bo dolgoročno služilo.

 

    

Za odrasle ponujamo naslednje vadbene programe:


> joga,

  • > pilates,
  • > funkcionalna vadba,
  • > TRX,
  • > zumba,
  • > gimnastika in akrobatika za odrasle,
  • > zdrava vadba 50+ za seniorje ter
  • > osebno trenerstvo.


                VcM-joga3

 

 

Vse vadbe vodijo strokovno usposobljeni vaditelji, ki so vsi imetniki ustreznih licenc za vodenje vadb.

 

Opise vadb si lahko preberete s klikom na zavihek posamezne vadbe na levi strani.

 

Cenik in urnik vadb si lahko ogledate na tej povezavi.

  

POZOR!
 

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 
Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer
> PON 19.30-20.30 (Pilates)
> SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
> SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)

 

Izpolnite pristopno izjavo in se prijavite na katerikoli program vadbe za odrasle po vaši izbiri!

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

AKCIJA!
Če pripeljete novega člana*, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
*novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.

 

Pomemben vidik skupinskih vadb je tudi ustvarjanje novih poznanstev ter druženje z ljudmi z enakimi interesi in podobnim načinom življenja. V ŠD Moste nas druži ljubezen do športa, gibanja in aktivnosti v najširšem pomenu besede. Naš namen je oblikovati posameznike z aktivnim življenjskim slogom ter jih povezati v skupnost, kamor se bo vsak od nas z veseljem vračal.

  

FS1 logo     MIZS logo     SZS1 logo

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste