Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

TNZ aerobika

TNZ AEROBIKA

PONEDELJEK

(Anja)

20.00 – 21.00

SREDA

(Saša)

18.00 – 19.00

Glede na število prijav na posamezni termin si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

POZOR!

 

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 

Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

> PON 19.30-20.30 (Pilates)
> SRE 19.00 - 20.00 (Aerobika)
> SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)

 

Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2016/2017 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

TNZ aerobika je tradicionalni skupinski aerobni trening, pri katerem enostavne plesne elemente ob glasbi povežemo v zanimivo koreografijo. Pri tem vključujemo prav vse mišične skupine s poudarkom na krepitvi mišic trupa, nog in zadnjice, hkrati pa izboljšujemo tudi kardio-vaskularni sistem.


Komu je namenjena?

Vadba aerobike je primerna za vse, ki si želijo izboljšati svoje zdravje in počutje, ne glede na leta, težo ali fizično pripravljenost. Namen aerobike je krepitev vseh mišičnih skupin, s poudarkom na krepitvi mišic trupa, nog in zadnjice, izboljšajo se tudi motorične lastnosti ter kondicijska pripravljenost. Vadbi se lahko priključi vsak, ki ima rad gibanje in glasbo.

 

Kako poteka?

Vadba je oblikovana tako, da splošnemu ogrevanju sledi aerobni del, kjer se gibalne strukture povezujejo v enostavne koreografije ob glasbeni spremljavi, nato pa sledi krepilni del, pri katerem izvajamo vaje za moč. Pretežni del vadbe izvajamo vaje za krepitev mišic trupa, nog in zadnjice. Vadba se zaključi s statičnim raztezanjem. Aerobika ima pozitivne učinke na celo telo (kardiorespiratorni, dihalni, mišični sistemi) ter na pozitivno psihično počutje posameznika. 

 

Za obiskovanje programa Aerobika izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


 

VcM-aerobika2

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste