Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

HIIT

HIIT

SREDA*

6.30 – 7.30

ČETRTEK

19.00 – 20.00

 *Za vadbe v dopoldanskih terminih je potrebna predhodna prijava. Z vadbo bomo pričeli, ko bo doseženo zadostno število prijav. Vse, ki se bodo prijavili na dopoldanski termin, bomo o začetku vadbe obvestili.

 POZOR! 

 

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 

Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

  • > PON 19.30-20.30 (Pilates)
  • > SRE 19.00 - 20.00 (Aerobika)
  • > SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)

 

Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2016/2017 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

HIIT vadba je poimenovanje za High Intensity Interval Training oziroma po slovensko visoko-intenzivni intervalni trening. HIIT vadba je zasnovana tako, da se izmenjujejo intervali visoko intenzivnega treninga z intervali nizko intenzivnega treninga. Tak način vadbe dvigne srčni utrip in pospeši metabolizem ter s tem kuri maščobo.

 

Komu je namenjena?

HIIT vadba je namenjena vsem, ki želijo okrepiti telo, oblikovati fit postavo, pokuriti odvečno maščobo ter povečati vzdržljivost. Vadba je sestavljena tako, da jo lahko izvaja vsak glede na svoje zmožnosti. Raziskave kažejo, da ta način vadbe močno pospeši metabolizem, zaradi česar kurite kalorije skozi cel dan in ne samo med vadbo samo. 

 

Kako poteka?

HIIT predvideva izvajanje vaj, kot so tek, žabji poskoki, skakanje s kolebnico, vojaške sklece in podobno pri najvišji možni intenziteti toliko časa, kolikor zmorete. To v praksi pomeni, da nekaj sekund ali minut izvajamo vaje do svojih maksimalnih zmožnosti, potem pa nekaj sekund izvajamo bolj umirjene vaje ali počivamo. Takšen izmenjujoči napor omogoča maksimalno porabo kalorij in najboljše možne rezultate v najkrajšem možnem času.

 

Za obiskovanje programa HIIT izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

VcM-hiit1  VcM-hiit2

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste