Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Rojstni dan v ŠD Moste

Bi svojemu otroku radi omogočili drugačno praznovanje rojstnega dne? Tako, da bo lahko na svoj dan počel vse tisto, kar si je vedno želel, vam pa pri tem ne bo potrebno skrbeti, če se s svojimi prijatelji lovi po vaši dnevni sobi? Bi mu radi omogočili, da skače na velikem trampolinu, ki ga tako obožuje na morju, se preizkusi na poligonu, polnem najrazličnejših ovir, se za en dan preobrazi v gusarja na divjem morju in se s svojimi prijatelji pomeri v vodnih igrah? Mu želite omogočiti, da si igre izbere sam in da ga odrasli ne vodijo in mu ne določajo pravil igre?

Če želite otroku pričarati nepozabno rojstnodnevno zabavo, ga pripeljite na praznovanje ROJSTNEGA DNE V ŠD MOSTE! Ponudimo telovadnico, športne rekvizite, gusarske pripomočke, veliko vodnih balončkov in zabavne animatorje, ki bodo poskrbeli, da bo praznovanje prikrojeno željam vašega slavljenca. ROJSTNI DAN V ŠD MOSTE traja 2 šolski uri v telovadnici ali na igrišču za telovadnico, potem pa ponudimo še klubsko sobo za pogostitev. Za hrano, pribor in pijačo poskrbite sami.

Ker vemo, da ima vsak otrok povsem svojo idejo nepozabnega in najboljšega praznovanja rojstnega dne, smo za vašega slavljenca pripravili nabor sedmih različnih tem praznovanja. Otrok lahko sam izbere temo, ki je osrednje vodilo praznovanja, oziroma si oblikuje zabavo po lastnih željah.

 

rd akrob

skakanje na trampolinu in napihljivi zračni blazini, vrtoglave akrobacije in še marsikaj

 

rd ritmicna

glasba in ples z uporabo ritmično gimnastičnih rekvizitov

 

rd vodna

vodni tobogan, vodni balončki in druge vodne igre


rd gusar

gusarska preobrazba, iskanje zaklada in reševanje ugank


rd sport

štafetne igre, premagovanje ovir na poligonu in elementarne igre


rd napihljiva

poligon z napihljivim oviralom, igre z baloni


 rd prosta

 povsem proste roke pri izbiri igre, zabava brez vodenih in vnaprej pripravljenih igerPa cena?

1. Osnovna cena za člana društva do 15 otrok, z dvema animatorjema, uporabo telovadnice dve šolski uri in uporabo prostora za pogostitev otrok po končani animaciji za eno uro: 130,00 EUR (akontacija 70 EUR).

2. Osnovna cena za nečlana društva do 15 otrok, z dvema animatorjema, uporabo telovadnice dve šolski uri in uporabo prostora za pogostitev otrok po končani animaciji za eno uro: 145,00 EUR (akontacija 70 EUR).

> Za zabave z več kot 15 otroki znaša doplačilo za vsakega dodatnega otroka 12,00 EUR.

> Doplačila za nekatere teme rojstnodnevnih zabav so navedena v opisu posamezne teme.


Dodatna ponudba:

Najem prostora za druženje staršev v času animacije otrok: doplačilo 35,00 EUR

 

Rezervacija

Si želiš praznovati svoj rojstni dan v Športnem društvu Moste?

Za prijavo na zabavo izpolnite naročilnico in jo pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. s pripisom ''Rojstni dan v ŠD Moste".

Za dodatne informacije pokličite v pisarno društva na telefonsko številko: 01 542 20 80 ali 031 683 654, ali Evo Kunstelj (vodja rojstnodnevnih zabav) na telefonsko številko: 031 431 445.

Po oddaji naročilnice vam po e-pošti potrdimo želeni termin oziroma vam, v primeru zasedenosti želenega termina, predlagamo drug termin. Ob potrditvi rezervacije termina je potrebno plačati akontacijo v višini 70,00 EUR. Plačilo izvedete na TRR: SI56 3000 0001 8875 557(BIC: SABRSI2X), najkasneje pet delovnih dni pred izbranim terminom. Če akontacija ni poravnana v roku, se rezerviran termin sprosti.

Odpoved rojstnodnevne zabave je možna najkasneje dva dni pred rezerviranim terminom, rojstnodnevno zabavo pa v tem primeru lahko prestavite na naslednji prosti termin. V primeru nepravočasne odpovedi termina (manj kot dva dni) se dodatno zaračuna 20,00 EUR.

Tu si preberite Splošne pogoje.

 


ŠD Moste, kjer je gimnastika zabavna!

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste