+386 1 542 20 80

+386 31 683 654

JOGA


Beseda joga izhaja iz sanskrtske besede yuj in pomeni povezavo in usklajenost dveh sil – telesa in uma. Joga je vedenje o samem sebi, spoznavanju sebe. Večina ljudi ponavadi išče odgovore zunaj sebe, ob vadbi joge pa najdemo odgovore znotraj sebe. Jogo lahko vadi vsakdo, začetniki in tudi tisti z več izkušnjami, saj se intenzivnost vadbe prilagodi posamezniku in dinamiki

skupine.
Z vadbo joge vplivamo na našo notranjo moč, prizemljenost oz. stabilnost, samozavedanje in sprejemanje. Pri jogi je bistveno, da občutimo notranji mir in srečo. Torej to, kar si želi vsak izmed nas!

Cilj joge je aktivna sprostitev, kar pomeni da smo dejavni in hkrati sproščeni. Joga pomeni, da se naš um, telo in duša ob rednem in pravilnem izvajanju združijo. Človek si pridobi jasne misli, umirjen um, sprosti in hkrati krepi svoje telo. Ob izvajanju joge dosežemo gibčnost telesa, krepimo mišice, razgibamo sklepe, izboljšamo prebavni trakt, občutimo veselje, razposajenost, več energije. Z redno vadbo joge lažje obvladujemo stres in vsakdanje napore.

Z vadbo joge se bomo naučili sprostitve ter kako te tehnike nato uporabiti v vsakdanjem življenju. Ob vadbi bomo spoznavali svoje telo in izboljšali telesno držo. Na koncu vsake ure je vključena sprostitev, ki nas bo osvežila ter pripravila na nov dan.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

TOREK 20.00 - 21.00