POLETNE PRIPRAVE PREMANTURA, 2.8. - 9.8.2020 - ritmična gimnastika

Tudi v letošnji sezoni, bomo znova organizirali poletne priprave na morju. Priprave bodo od 2. - 9. avgusta 2020 v Premanturi. Na priprave so vabljene vse deklice od skupine mlajših deklic pa vse do članic. Priprave bodo uvod v novo sezono. Na pripravah bosta sodelovali trenerki Tina Čas in Ana Kokalj, v primeru večjega števila prijav pa bo prisotna še ena trenerka.

Nekaj informacij o taboru: Tabor se nahaja znotraj AC Tašalera in je povsem ločen od avtokampa. Znotraj tabora velja taborni red, ki ga predpisuje taborni odbor društva in ga morajo upoštevati vsi taboreči. V taboru je postavljeno 107 šotorov, katerim daje senco borov gozdiček. V vsakem šotoru sta dve vzmetnici (jogija) in prostor za prtljago. Pred dežjem je šotor še dodatno zavarovan s cerado.

Tabor omogoča številne športne aktivnosti, saj so na razpolago športna igrišča: asfaltirano igrišče za odbojko in košarko, travnato igrišče za mali nogomet, balinišče, 4 mize za namizni tenis, ter plesišče oz. igrišče za peš hokej, mehki tenis in badminton. Trenerke bodo na podlagi prijav pripravile program dela, ki bo poleg treningov vključeval seveda tudi kopanje, sprehode, zabavne igre, delavnice in druženje.