+386 1 542 20 80

+386 31 683 654

FLOW JOGA


Beseda joga pomeni združitev (telesa, uma in duha), flow pa tok, premik, gib. Flow Joga je dinamična praksa joge, pri kateri bomo s pomočjo gibanja telesa preko različnih jogijskih položajev (asan) sidrali um v sedanji trenutek in iskali mehkobo v gibu. Spoznali se bomo tudi z različnimi tranzicijami, ki nas pripeljejo do oglobljenega čutenja v telesu ter dihalnimi tehnikami (pranajamo) s pomočjo katerih se še dodatno sprostimo.

Flow Joga je namenjena tako popolnim začetnikom kot tudi nadaljevalcem, skratka vsem, ki si želijo razgibati svoje telo, delati na telesni moči ter se obenem sprostiti. Težavnost prakse bo prilagojena skupini.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

TOREK 20.00 - 21.00

RAJA JOGA

Raja Joga je meditativna praksa joge, pri kateri se bomo s pomočjo 8 korakov (yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana, dhjana, samadhi) razgibali, se sprostili ter se bolje spoznali sami s sabo. Praksa je tudi telesna, kar pomeni, da vsako uro izvajamo jogijske položaje, vendar to počnemo z globoko sredotočenostjo, na koncu pa sledi krajša meditacija.
Primerna je za vse, ki vas zanimajo različne meditativne tehnike, dihalne tehnike ter poglobljena sprostitev. Občasno se bomo spoznavali tudi z zvokom tibetanskih posodic ter s pozitivnimi lastnostmi eteričnih olj.


ŠD Moste, Proletarska 3, Ljubljana

NEDELJA 19.00 - 20.00