Tudi v poletnih mesecih (julij in avgust) vam ponujamo različne vadbe. Pridružite se nam !

FUNKCIONALNA VADBA

Funkcionalna vadba je raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. Izboljšuje počutje, nam pomaga pri premagovanju stresa, pri izgubi odvečnih kilogramov in ne nazadnje z njo krepimo tudi ekipni duh in pridobimo nove prijatelje.
Pri vadbi ne potrebujemo posebnih pripomočkov, saj za treninge popolnoma zadošča teža našega telesa, treninge pa lahko popestrimo tudi z uporabo kolebnice, kettlebellov, prostih uteži, TRX-a, teka ipd.
S funkcionalno vadbo se lahko ukvarjajo prav vsi, ne glede na starost, ambicije ali telesno pripravljenost, saj gre za obliko vodene vadbe, pri kateri trener prilagodi program glede na zmožnosti in cilje vadečih.
Med vadbo si vsak posameznik določa svoj tempo in zahtevnost vaj prilagaja svojim sposobnostim.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana - zaradi premajhnega interesa trenutno ne izvajamo

TOREK 19.30 - 20.30 

ČETRTEK 19.00 - 20.00 


Koledar vadb in prijava

JOGA

Beseda joga izhaja iz sanskrtske besede yuj in pomeni povezavo in usklajenost dveh sil – telesa in uma. Joga je vedenje o samem sebi, spoznavanju sebe. Večina ljudi ponavadi išče odgovore zunaj sebe, ob vadbi joge pa najdemo odgovore znotraj sebe. Jogo lahko vadi vsakdo, začetniki in tudi tisti z več izkušnjami, saj se intenzivnost vadbe prilagodi posamezniku in dinamiki skupine.
Z vadbo joge vplivamo na našo notranjo moč, prizemljenost oz. stabilnost, samozavedanje in sprejemanje. Pri jogi je bistveno, da občutimo notranji mir in srečo. Torej to, kar si želi vsak izmed nas!
Cilj joge je aktivna sprostitev, kar pomeni da smo dejavni in hkrati sproščeni. Joga pomeni, da se naš um, telo in duša ob rednem in pravilnem izvajanju združijo. Človek si pridobi jasne misli, umirjen um, sprosti in hkrati krepi svoje telo. Ob izvajanju joge dosežemo gibčnost telesa, krepimo mišice, razgibamo sklepe, izboljšamo prebavni trakt, občutimo veselje, razposajenost, več energije. Z redno vadbo joge lažje obvladujemo stres in vsakdanje napore.
Z vadbo joge se bomo naučili sprostitve ter kako te tehnike nato uporabiti v vsakdanjem življenju. Ob vadbi bomo spoznavali svoje telo in izboljšali telesno držo. Na koncu vsake ure je vključena sprostitev, ki nas bo osvežila ter pripravila na nov dan.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana
TOREK 18.30 - 19.30