Športna gimnastika -rekreativni program Gimnastika za vse


S treningi športne gimnastike po programu Gimnastike za vse (rekreativni program) v našem društvu pričnejo otroci od 5. leta dalje.

Dečki in deklice vadijo ločeno ob različnih terminih, saj je vadba prilagojena specifičnim zahtevam vadbe. Vadba poteka trikrat tedenskov skupnem obsegu 4 ure tedensko.

Dečki vadijo na parterju, preskoku, bradlji in drogu, deklice pa na parterju, preskoku, gredi in dvovišinski bradlji.

Vpis-pristopna izjava


Športna gimnastika - vrhunski in kakovostni šport

V program vrhunskega in kakovostnega športa se otroci vključujejo po predhodnem dogovoru in priporočilu trenerja glede na interes in gibalne sposobnosti otroka. Otroci vadijo po programu obveznih vaj v moški športni gimnastiki in stopenjskem programu v ženski športni gimnastiki. Programa sta namenjena 
otrokom in mladini, ki so v društvih članih Gimnastične zveze Slovenije usmerjeni v kakovostni in vrhunski šport. S treningi pričnejo otroci od 5. leta dalje.

Dečki in deklice vadijo ločeno ob različnih terminih, saj je vadba prilagojena specifičnim zahtevam vadbe. Vadba poteka štiri do petkrat tedensko v skupnem obsegu 6 - 10 ur tedensko.

Dečki vadijo na parterju, preskoku, bradlji, drogu, krogih in konju z ročaji, deklice pa na parterju, preskoku, gredi in dvovišinski bradlji.

Vpis-pristopna izjava