FLOW JOGA


Beseda joga pomeni združitev (telesa, uma in duha), flow pa tok, premik, gib. Flow Joga je dinamična praksa joge, pri kateri bomo s pomočjo gibanja telesa preko različnih jogijskih položajev (asan) sidrali um v sedanji trenutek in iskali mehkobo v gibu. Spoznali se bomo tudi z različnimi tranzicijami, ki nas pripeljejo do oglobljenega čutenja v telesu ter dihalnimi tehnikami (pranajamo) s pomočjo katerih se še dodatno sprostimo.

Flow Joga je namenjena tako popolnim začetnikom kot tudi nadaljevalcem, skratka vsem, ki si želijo razgibati svoje telo, delati na telesni moči ter se obenem sprostiti. Težavnost prakse bo prilagojena skupini.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

TOREK 18.00 - 19.00

MEDITATIVNA FLOW JOGA

Meditativna flow joga je praksa joge, kjer se bomo s pomočjo različnih jogijskih položajev razgibali, sprostili napetosti, ki se kopičijo v telesu in se opremili z različnimi meditativnimi tehnikami. Praksa je tudi telesna, kar pomeni, da vsako uro izvajamo mehke navezave jogijskih položajev, vendar to počnemo z globoko osredotočenostjo. V zadnjem delu sledi sprostitev in krajša meditacija ob zvokih tibetanskih posodic.

Primerna je za vse praktikante, ki se želijo razgibati, se sprostiti in se spoznati ter opremiti z raznimi meditativnimi tehnikami.


ŠD Moste, Rojčeva 25, Ljubljana - TRENUTNO NE IZVAJAMO

PETEK 18.15 - 19.15