STRAIGHTLINE StraightLine je vadba z glavnim poudarkom na raztezanju in gibljivosti. Vključuje tudi elemente vadbe za moč, ravnotežje in koordinacijo, a njen glavni cilj je izboljšati vašo gibljivost. Vadba traja 1 uro, kjer se 30 minut izvaja intenzivno raztezanje.

Naš cilj je izboljšati telesno držo in vaše počutje, povečati gibljivost celega telesa in povečati gibljivosti v sedu raznožno (ženska in moška špaga). Na vadbi prav tako spoznate več različnih tehnik raztezanja.

Vadba StraightLine vam bo pomagala k lepši telesni drži, izboljšalo se bo vaše počutje, lažje se boste znebili stresa, pridobili boste eleganco v gibanju in povečala se bo vaša samozavest.

Raziskave so ugotovile, da imajo osebe, ki skrbijo za svojo gibljivost, zdrave ligamente in sklepe ter se pri njih bistveno zmanjša tveganje za poškodbe tako
v športu kot v vsakdanjem življenju. Prav tako pa se tudi krvni obtok in metabolizem izboljšata ter bolečine v hrbtu izginejo.

Vadba poteka pod strokovnim nadzorom dolgoletnih tekmovalk v ritmični gimnastiki Sare in Tinke. Obe sta absolventki Fakultete za Šport. Z ritmično gimnastiko se ukvarjata že več kot 15 let. Sara se je v svoji tekmovalni karieri udeležila več svetovnih pokalov, evropskih in svetovnih prvenstev, kot trenerka svoje znanje prenaša na mlajše tekmovalke.
Tinka pa je več let trenerka pri slovenski reprezentanci skupinske sestave v ritmični gimnastiki in zaključuje magistrski študij Kineziologije.


Program vadbe je primeren za vsakega, ne glede na starost, spol in izkušenost oz. nivo treniranosti.

Z vadbenim programom StraightLine boste v gibanju pridobili lahkotnost in gracioznost premikanja.

Vadba ima omejeno število prostih mest (12 mest), zato svojo prijavo pošljite na: info@sd-moste.org

*Če bo zanimanja več, bomo odprli dodatne termine.


*Ponujamo možnost individualne vadbe!

CENA: 30 € mesečno, za študente in srednješolce akcijska cena 25 €.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

SREDA 20.00 - 21.00