+386 1 542 20 80

+386 31 683 654

Tudi v poletnih mesecih vam ponujamo različne vadbe. Pridružite se nam !

SKUPINSKA VADBA V NARAVI

V vročih poletnih mesecih je narava zagotovo najustreznejši vadbeni prostor. Z vadbo v prijetnem zavetju narave na svežem zraku tako ustrezno poskrbimo za svoje zdravje. Vadba se odvija na vnaprej dogovorjeni lokaciji (Kodeljevo, zelenica pred ŠD Moste, VC Moste), kjer poskrbimo za dobro voljo, ustrezno motivacijo in realizacijo vadbenega načrta. V primeru slabega vremena vadbo izvedemo v športni dvorani ali pa se skupaj dogovorimo za drug termin.


Vadba je primerna za vse, ne glede na trenutno telesno pripravljenost. Vsak lahko trening opravi po svojih zmožnostih in napreduje glede na zastavljene cilje in vložen trud.
Posamezna vadbena enota (1,5h) je sestavljena iz več delov:
• ogrevanje,
• tehnika teka (atletska abeceda),
• tek (pogovorni tempo),
• vaje za razvoj gibalnih sposobnosti (hitrost, moč, gibljivost, koordinacija, ravnotežje, vzdržljivost),
• umiritev, kratko raztezanje.

Vaje za razvoj gibalnih sposobnosti se izvajajo z lastno težo in z uporabo različnih športnih rekvizitov in orodij (trx, flexi bar, koordinacijska lestev, ravnotežna deska, kettlebell, medicinka, kolebnica, uteži). 


PONEDELJEK IN SREDA 19.30 - 21.00

Prijavnica - vadba v naravi

FUNKCIONALNA VADBA

Funkcionalna vadba je raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. Izboljšuje počutje, nam pomaga pri premagovanju stresa, pri izgubi odvečnih kilogramov in ne nazadnje z njo krepimo tudi ekipni duh in pridobimo nove prijatelje.
Pri vadbi ne potrebujemo posebnih pripomočkov, saj za treninge popolnoma zadošča teža našega telesa, treninge pa lahko popestrimo tudi z uporabo kolebnice, kettlebellov, prostih uteži, TRX-a, teka ipd.
S funkcionalno vadbo se lahko ukvarjajo prav vsi, ne glede na starost, ambicije ali telesno pripravljenost, saj gre za obliko vodene vadbe, pri kateri trener prilagodi program glede na zmožnosti in cilje vadečih.
Med vadbo si vsak posameznik določa svoj tempo in zahtevnost vaj prilagaja svojim sposobnostim.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

PONEDELJEK 19.00 - 20.00 

ČETRTEK 19.00 - 20.00 
Prijavnica - poletna vodena vadba