+386 1 542 20 80

+386 31 683 654

Tudi v poletnih mesecih (julij in avgust) vam ponujamo različne vadbe. Pridružite se nam !

FUNKCIONALNA VADBA

Funkcionalna vadba je raznolika vadba, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost. Izboljšuje počutje, nam pomaga pri premagovanju stresa, pri izgubi odvečnih kilogramov in ne nazadnje z njo krepimo tudi ekipni duh in pridobimo nove prijatelje.
Pri vadbi ne potrebujemo posebnih pripomočkov, saj za treninge popolnoma zadošča teža našega telesa, treninge pa lahko popestrimo tudi z uporabo kolebnice, kettlebellov, prostih uteži, TRX-a, teka ipd.
S funkcionalno vadbo se lahko ukvarjajo prav vsi, ne glede na starost, ambicije ali telesno pripravljenost, saj gre za obliko vodene vadbe, pri kateri trener prilagodi program glede na zmožnosti in cilje vadečih.
Med vadbo si vsak posameznik določa svoj tempo in zahtevnost vaj prilagaja svojim sposobnostim.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

TOREK 19.00 - 20.00 

ČETRTEK 19.00 - 20.00 


Koledar vadb in prijava

JOGA

Beseda joga izhaja iz sanskrtske besede yuj in pomeni povezavo in usklajenost dveh sil – telesa in uma. Joga je vedenje o samem sebi, spoznavanju sebe. Večina ljudi ponavadi išče odgovore zunaj sebe, ob vadbi joge pa najdemo odgovore znotraj sebe. Jogo lahko vadi vsakdo, začetniki in tudi tisti z več izkušnjami, saj se intenzivnost vadbe prilagodi posamezniku in dinamiki skupine.
Z vadbo joge vplivamo na našo notranjo moč, prizemljenost oz. stabilnost, samozavedanje in sprejemanje. Pri jogi je bistveno, da občutimo notranji mir in srečo. Torej to, kar si želi vsak izmed nas!
Cilj joge je aktivna sprostitev, kar pomeni da smo dejavni in hkrati sproščeni. Joga pomeni, da se naš um, telo in duša ob rednem in pravilnem izvajanju združijo. Človek si pridobi jasne misli, umirjen um, sprosti in hkrati krepi svoje telo. Ob izvajanju joge dosežemo gibčnost telesa, krepimo mišice, razgibamo sklepe, izboljšamo prebavni trakt, občutimo veselje, razposajenost, več energije. Z redno vadbo joge lažje obvladujemo stres in vsakdanje napore.
Z vadbo joge se bomo naučili sprostitve ter kako te tehnike nato uporabiti v vsakdanjem življenju. Ob vadbi bomo spoznavali svoje telo in izboljšali telesno držo. Na koncu vsake ure je vključena sprostitev, ki nas bo osvežila ter pripravila na nov dan.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana
TOREK 20.00 - 21.00

Koledar vadb in prijava

PILATES

Pilates je preventivna vadba proti bolečinam v hrbtenici in osnova vsem športnim zvrstem. Poudarek je na manjših mišičnih skupinah, ki so pri ostalih treningih premalo ali napačno obremenjene. Pilates izboljšuje telesno držo in vzpostavlja povezavo med telesom in dušo. Vadba je primerna za vsakogar, priporoča se tudi kot rehabilitacija po poškodbah.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

PONEDELJEK 19.00 - 20.00

Koledar vadb in prijava

STRAIGHTLINE

StraightLine je vadba z glavnim poudarkom na raztezanju in gibljivosti. Vključuje tudi elemente vadbe za moč, ravnotežje in koordinacijo, a njen glavni cilj je izboljšati vašo gibljivost. Vadba traja 1 uro, kjer se 30 minut izvaja intenzivno raztezanje.Naš cilj je izboljšati telesno držo in vaše počutje, povečati gibljivost celega telesa in povečati gibljivosti v sedu raznožno (ženska in moška špaga). Na vadbi prav tako spoznate več različnih tehnik raztezanja.Vadba StraightLine vam bo pomagala k lepši telesni drži, izboljšalo se bo vaše počutje, lažje se boste znebili stresa, pridobili boste eleganco v gibanju in povečala se bo vaša samozavest.Raziskave so ugotovile, da imajo osebe, ki skrbijo za svojo gibljivost, zdrave ligamente in sklepe ter se pri njih bistveno zmanjša tveganje za poškodbe takov športu kot v vsakdanjem življenju. Prav tako pa se tudi krvni obtok in metabolizem izboljšata ter bolečine v hrbtu izginejo.


Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

SREDA 20.00 - 21.00

Koledar vadb in prijava

JUTRANJA VADBA ZA MOČ

Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

TOREK IN ČETRTEK 6.00 - 7.00

Koledar vadb in prijava

SUMMER FIT

V vročih poletnih mesecih je narava zagotovo najustreznejši vadbeni prostor, zato bomo vadbo (vsaj delno) iz telovadnice preselili na prosto. V primeru slabega vremena bo vadba potekala v telovadnici Vadbenega centra Moste, v primeru lepega vremena pa na zelenici za dvorano ŠD Moste. Občasno bomo tudi kombinirali (30 min v telovadnici, 30 min na prostem). Glede na pretekle izkušnje vadeči vedno poskrbite za dobro voljo, za ustrezno motivacijo in realizacijo vadbenega načrta pa bo poskrbel trener Andraž.
Skupinska vadba »SUMMER FIT« je namenjena vsem, ki uživajo v kakovostni vsestranski vadbi, ki izboljša moč in vzdržljivost ter hkrati pozitivno vpliva na dihalni in srčno-žilni sistem.


PONEDELJEK IN ČETRTEK 20.00 - 21.00

Koledar vadb in prijava