Namenitev dela dohodnine

Na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez želijo s projektom Podari del dohodnine športu pomagati slovenskemu športu do dodatnih sredstev za delovanje, ki jih v tem obdobju še kako potrebuje.


Na pobudo OKS – ZŠZ je PKP7, ki je bil sprejet 29. 12. 2020, prinesel spremembe tudi na področju namenitve dela dohodnine za donacije:
Dviguje se % in sicer je mogoče donirati do 1 % odmerjene dohodnine; zavezancem, ki so zahtevo na FURS oddali do 31. 12. 2020, se odstotki namenitve samodejno podvojijo;
Podaljšuje se rok za predložitev zahteve za namenitev dela dohodnine za leto 2020, zahteve bo mogoče oddati do 31.5.2021;

Navijamo za šport!


Vsako leto imate možnost donacije v dobrodelne namene, brez da bi vas to kaj stalo. Vsak državljan RS lahko po novem do 1% svoje dohodnine nameni organizaciji oz. društvu v javnem interesu med katere sodi tudi Športno društvo Moste.


Športno društvo Moste je društvo z dolgoletno tradicijo, saj je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1908, leta 1954 pa je začelo delovati v objektu na Proletarski 3, kjer domuje še danes.

Danes v okviru Športnega društva Moste ponujamo vadbo za vse generacije. Ponujamo tako različne oblike rekreacije, kot tudi programe kakovostnega in vrhunskega športa za otroke in mladino.


Zato vas prosimo za vašo podporo, da bomo s skupnimi močmi nadaljevali več kot uspešno tradicijo delovanja našega društva.


V povezavi spletni obrazec v skladu z navodili samo dopolnite s svojimi podatki in oddate.


HVALA ZA VAŠO PODPORO !

Spletni obrazec