Iščete prostor, kjer bo vaš otrok praznoval rojstni dan?

 

Za vas imamo pester izbor tematsko obarvanih rojstnodnevnih zabav:

 

Akrobatska zabava
Je vaš otrok eden tistih z neusahljivo zalogo energije? Rad skače, izvaja akrobacije in nasploh uživa v aktivnostih, ki se vam zdijo na meji verjetnega? Če bi radi svojemu akrobatu omogočili zabavo s prijatelji, ki mu bo pisana na kožo in mu bo še dolgo ostala v spominu, vašemu slavljencu ponujamo pravo akrobatsko zabavo!
Akrobatska zabava vsebuje poskakovanje na veliki in mali prožni ponjavi, akrobatske prvine na napihljivi zračni blazini in metanje na koš s pomočjo male prožne ponjave. Na željo slavljenca se v rojstnodnevno zabavo doda igre, ki si jih izbere sam.

Akrobatska zabava je primerna za otroke stare od 8. leta naprej.
Cena
Za akrobatsko zabavo se na osnovno ceno za rojstnodnevne zabave plača doplačilo v višini 20,00 EUR.


Gusarska zabava

Ali vaš otrok rad išče zaklad, izdeluje preveze za oči in bi rad svojim prijateljem za svoj rojstni dan pripravil pravo pravcato gusarsko postulovščino?
Gusarska zabava vsebuje izdelovanje gusarskih pripomočkov, iskanje gusarskega zaklada, elementarne igre, ter reševanje zapletenih ugank, ki bodo nadobudne gusarje pripeljale do gusarskega zaklada.
Na želje slavljenca lahko izberete med:
Gusarsko zabavo po označeni poti
Gusarsko zabavo z zapletenimi ugankami in vprašanji
Gusarska zabava je primerna za otroke stare od 4. leta naprej.


Športna zabava
Vaš otrok rad teče, skače ali se zabava ob premagovanju različnih ovir? Potem bo športna zabava kot nalašč zanj!
Športna zabava vsebuje različne tekalne, štafetne in elementarne igre. Za popestritev postavimo zabaven poligon, ki ga morajo otroci premagati na različne načine. Na željo slavljenca se v rojstnodnevno zabavo doda igre, ki si jih izbere sam.
Športna zabava je primerna za otroke stare od 3. leta naprej.


Prosta zabava
Se vaš otrok rad sam zabava, sam organizira zabavo ali sam prireja in izbire igre? Je naveličan, da mu pravila igre neprenehoma določajo odrasli, da mu odrejajo, koliko časa bo trajala posamezna igra in na kakšen način se jo je potrebno igrati?
Prosta zabava je zabava, ki je sestavljena povsem po želji slavljenca, saj jo oblikuje povsem sam. Prosta zabava vsebuje prosto izbiro dejavnosti na željo slavljenca, ki sam določi potek zabave. Naši izkušeni animatorji pripravijo telovadnico, postavijo rekvizite, ki jih izbere slavljenec, zavrtijo glasbo in skrbijo za red in varnost, da zabava poteka tako, kot mora.
Prosta zabava je primerna za otroke stare od 8. leta naprej.


Ritmična zabava
Je vaš otrok navdušen nad plesom in glasbo? Ali se rad preizkuša v doseganju ciljev z zabavnimi orodji? Potem je ritmična zabava prava odločitev!
Pri ritmični zabavi se otroci peko igre spoznavajo z ritmično gimnastičnimi rekviziti: s trakom, žogo, obročem, kiji in kolebnico. Z ritmičnimi pripomočki tako ob spremljavi glasbe izvajajo in raziskujejo lastne gibe in plesne slike - koreografije. Če želi, ima slavljenec lahko izpostavljeno vlogo. Ritmična zabava je prilagojena glede na starost in gibalne sposobnosti otrok in je primerna za otroke od 4. leta naprej.

 

 

Več informacij na tel. 031 431 445.

 

CENIK:

  • Osnovna cena za člana društva do 15 otrok, z dvema animatorjema, uporabo telovadnice dve šolski uri in uporabo prostora za pogostitev otrok po končani animaciji za eno uro: 150,00 EUR (akontacija 70,00 EUR).
  • Osnovna cena za nečlana društva do 15 otrok, z dvema animatorjema, uporabo telovadnice dve šolski uri in uporabo prostora za pogostitev otrok po končani animaciji za eno uro: 160,00 EUR (akontacija 70,00 EUR).
  • Zabava z več kot 15 otroki: doplačilo za vsakega dodatnega otroka 12,00 EUR.
  • Najem prostora za druženje staršev v času animacije otrok: doplačilo 35,00 EUR.
  • Dričanje po napihljivi zračni blazini (samo v primeru vodne zabave): 30,00 EUR.
  • Za akrobatsko zabavo se na osnovno ceno za rojstnodnevne zabave plača doplačilo v višini 20,00 EUR.
  • Za dodatnega slavljenca/slavljenko se na osnovno ceno za rojstnodnevne zabave plača doplačilo v višini 15,00 EUR.
Naročilnica